Hoe kan ik snel gewicht te verliezen: 3 eenvoudige stappen, op basis van Science

Er zijn vele manieren om veel gewicht te verliezen snel.

Echter, de meeste van hen zal u hongerig en ontevreden te maken.

Als u niet strijken wilskracht, dan honger zal ertoe leiden dat u om snel op te geven deze plannen.

Het plan hier geschetste zal:

 • Maak je snel gewicht te verliezen, zonder honger.
 • Verminder uw eetlust aanzienlijk.
 • Verbeter uw gezonde stofwisseling op hetzelfde moment.

Hier is een eenvoudige 3-stappenplan om snel gewicht te verliezen.

1. bezuinigen op suikers en zetmeel

Het belangrijkste onderdeel is om te bezuinigen op suikers en zetmeel (koolhydraten).

Als je dat doet, uw honger niveaus naar beneden gaan en je uiteindelijk het eten veel minder calorieën.

Nu in plaats van de verbranding van koolhydraten voor energie, begint je lichaam voeden off van het opgeslagen vet.

Een ander voordeel van het snijden van koolhydraten is dat het verlaagt insuline niveaus, waardoor uw nieren om overtollig water en zout te werpen uit je lichaam. Dit vermindert zwellen en onnodige watergewicht (2, 3).

Het is niet ongewoon om verliezen tot 10 pond (soms meer) in de eerste week van het eten op deze manier, zowel lichaamsvet en water gewicht.

Dit is een grafiek van een vergelijkende studie van low-carb en vetarme diëten in overgewicht of obesitas vrouwen.

De low-carb groep eet tot volheid, terwijl de vetarme groep calorie-en hongerig.

Snijd de koolhydraten en u zult beginnen om minder calorieën automatisch en zonder honger te eten.

Simpel gezegd, het snijden van koolhydraten zet vet verlies op de automatische piloot.

OVERZICHT

Het verwijderen van suikers en zetmeel (koolhydraten) uit je dieet zal uw eetlust te verminderen, verlaag je insuline levels en je gewicht te verliezen zonder honger.

2. Eet eiwit, vet en groenten

Elk van uw maaltijden moeten een eiwitbron, een vette bron en low-carb groenten.

De bouw van uw maaltijden op deze manier automatisch breng je inname van koolhydraten in het aanbevolen bereik van 20-50 gram per dag.

eiwitbronnen

 • Fish and Seafood: zalm, forel, garnalen, enz.
 • Vlees: rundvlees, kip, varkensvlees, lamsvlees, etc.
 • Eieren: Hele eieren met de dooier zijn best.

Het belang van het eten van veel eiwit kan niet worden overschat.

Dit is aangetoond dat stofwisseling te verhogen met 80 tot 100 calorieën per dag.

Eiwitrijke diëten kunnen ook hunkeren en obsessieve gedachten over voedsel met 60% verminderen, verminderen het verlangen naar late-night snacken met de helft, en maak je zo vol dat je automatisch eet 441 minder calorieën per dag – alleen maar door het toevoegen van eiwit aan uw dieet .

Als het gaat om het verliezen van gewicht, eiwit is de koning van voedingsstoffen. Periode.

Low-Carb Groenten

 • Komkommer
 • snijbiet
 • spruitjes
 • tomaten
 • Bloemkool
 • Broccoli
 • Spinazie
 • Boerenkool
 • Kool
 • Sla

Wees niet bang om je bord te laden met deze low-carb groenten zijn. U kunt enorme hoeveelheden ze te eten zonder voorbij 20-50 netto koolhydraten per dag. Een dieet vooral gebaseerd op vlees en groenten bevat alle vezels, vitaminen en mineralen die je nodig hebt om gezond te zijn.

Fat Sources

 • Avocado-olie
 • Olijfolie
 • Kokosnootolie
 • Boter

Eet 2-3 maaltijden per dag. Als je merkt dat je honger hebt in de middag, voeg een 4e maaltijd.

Wees niet bang van het eten van vet, als een poging om zowel low-carb en vetarme doen op hetzelfde moment is een recept voor mislukking. Het zal je ellendig voelt en afzien van het plan.

Om te zien hoe u uw maaltijden kunt samenstellen, controleren deze low-carb maaltijd plan en deze lijst van 101 gezonde low-carb recepten.

OVERZICHT

Monteer elke maaltijd uit een eiwitbron, een vette bron en low-carb groenten. Dit zal je in de 20-50 gram koolhydraten bereik en aanzienlijk lager uw honger niveaus.

3. Til gewichten 3 keer per week

U hoeft niet uit te oefenen om gewicht te verliezen op dit plan, maar het wordt aanbevolen.

De beste optie is om te gaan naar de sportschool 3-4 keer per week. Doe een warming-up en een lift sommige gewichten.

Als je nieuw bent naar de sportschool, vraag dan een trainer voor wat advies.

Door het heffen van gewichten, zul je veel calorieën te verbranden en te voorkomen dat je metabolisme van het vertragen, dat is een veel voorkomende bijwerking van het verliezen van gewicht.

Studies over low-carb diëten laten zien dat je zelfs een beetje van spier kan krijgen terwijl het verliezen van een aanzienlijke hoeveelheid lichaamsvet.

Als het heffen van gewichten is geen optie voor u, dan doen wat cardio workouts zoals wandelen, joggen, hardlopen, fietsen of zwemmen zal volstaan.

OVERZICHT

Het beste is om een soort van weerstand opleiding, zoals gewichtheffen doen. Als dat geen optie is, cardio workouts zijn ook effectief.

Optioneel – Doe een “Carb Feed opnieuw versturen” keer per week

U kunt een dag vrij te nemen per week waar u meer koolhydraten eet. Veel mensen geven de voorkeur zaterdag.

Het is belangrijk om vast te houden aan een gezonde carb bronnen zoals haver, rijst, quinoa, aardappelen, zoete aardappelen, fruit, enz.

Maar alleen deze ene hogere carb dag – als u begint doet het vaker dan een keer per week je bent niet van plan om veel succes op dit plan te zien.

Als je een cheat maaltijd moet hebben en iets te eten ongezond, doe het dan op deze dag.

Wees ervan bewust dat cheat maaltijden of carb refeeds zijn niet nodig, maar ze kunnen stimuleren een aantal vetverbrandende hormonen zoals leptine en schildklierhormonen.

U vindt een aantal gewichtstoename tijdens uw Feed opnieuw versturen dag, maar het grootste deel van het zal water gewicht en je zal het opnieuw verliezen in de komende 1-2 dagen.

OVERZICHT

Het hebben van één dag per week, waar je eet meer koolhydraten is perfect aanvaardbaar, maar niet noodzakelijk.

Wat over calorieën en Portion Control?

Het is niet nodig om calorieën te tellen, zolang je de koolhydraten zeer laag te houden en vasthouden aan eiwit, vet en low-carb groenten.

Echter, als je echt wilt om ze te tellen, gebruikt u deze calculator.

Vul uw gegevens in, en kies vervolgens het nummer van zowel de “Lose Weight” of het hoofdstuk “Lose Weight Fast” – afhankelijk van hoe snel je gewicht wilt verliezen.

Er zijn vele grote tools die u kunt gebruiken om het aantal calorieën dat je eet te houden. Hier is een lijst van 5 calorietellers dat gratis en eenvoudig te gebruiken zijn.

Het belangrijkste doel van dit plan is om koolhydraten onder 20-50 gram per dag te houden en krijgen de rest van je calorieën uit eiwitten en vetten.

OVERZICHT

Het is niet nodig om calorieën te tellen om gewicht te verliezen op dit plan. Het is zeer belangrijk om strikt houden uw koolhydraten in de 20-50 gram bereik.

10 Weight Loss Tips om dingen makkelijker te maken (en sneller)

Hier zijn 10 tips om gewicht nog sneller te verliezen:

 1. Hier krijg je een goede nachtrust, elke nacht. Slecht slapen is een van de sterkste risicofactoren voor gewichtstoename, dus het verzorgen van uw slaap is belangrijk.
 2. Eet je eten langzaam. Snelle eters krijgen meer gewicht in de tijd. Langzaam eten voel je je meer vol en stimuleert gewichtsverlagende hormonen.
 3. Drink koffie of thee. Als u een kopje koffie of thee drinker bent, dan drinken zoveel als u wilt gebruiken als de cafeïne in hen je stofwisseling te verhogen met 3-11%.
 4. Kies gewichtsverlies-vriendelijke voedsel (zie lijst). Bepaalde voedingsmiddelen zijn zeer nuttig voor het verliezen van vet. Hier is een lijst van de 20 meest gewichtsverlies-vriendelijke voedsel op aarde.
 5. Vermijd dranken met suiker en vruchtensap. Dit zijn de meest mesten dingen die je kunt in je lichaam, en het vermijden van hen kan helpen gewicht te verliezen.
 6. Eet een eiwitrijk ontbijt. Het eten van een eiwitrijk ontbijt is aangetoond dat het hunkeren naar en calorie-inname gedurende de dag te verminderen.
 7. Drink water een half uur voor de maaltijd. Een studie toonde aan dat het drinken van water een half uur voor de maaltijd toegenomen gewichtsverlies met 44% over 3 maanden.
 8. Eet oplosbare vezels. Studies tonen aan dat oplosbare vezels vet kan verminderen, met name in het buikgebied. Fiber supplementen zoals glucomannan kan ook helpen.
 9. Eet vooral heel, onbewerkt voedsel. Base het grootste deel van uw dieet op de hele voedsel. Ze zijn gezonder, meer vullen en veel minder waarschijnlijk te veel eten veroorzaken.
 10. Weeg jezelf elke dag. Studies tonen aan dat mensen die zich elke dag wegen zijn veel meer kans om gewicht te verliezen en het weg te houden voor een lange tijd .

Nog meer tips hier: 30 eenvoudige manieren om gewicht Naturally (Gesteund door Science) verliezen.

OVERZICHT

Het is van groot belang vast te houden aan de drie regels, maar er zijn een paar andere dingen die je kunt doen om dingen te versnellen.

Hoe snel je verliest (en andere voordelen)

U kunt verwachten tot 5-10 pond van gewicht (soms meer) te verliezen in de eerste week, daarna consistente gewichtsverlies na dat.

Ik persoonlijk kan verliezen 3-4 pond per week voor een paar weken toen ik dit strikt te doen.

Als je nieuw bent op dieet bent, dan dingen zullen waarschijnlijk snel gebeuren. Hoe meer gewicht je te verliezen, hoe sneller je zal het verliezen.

Voor de eerste paar dagen, zou je het gevoel een beetje vreemd. Je lichaam is het verbranden van koolhydraten voor al die jaren, dus het kan enige tijd duren voor haar om te wennen aan het verbranden van vet in plaats.

Dit heet de “low-carb griep” of “keto griep” en is meestal meer dan binnen een paar dagen. Voor mij duurt het drie. Het toevoegen van wat extra zout aan uw dieet kan helpen met dit.

Na de eerste paar dagen, melden de meeste mensen het gevoel zeer goed, met nog meer energie dan voorheen.

Ondanks de vele decennia van anti-vet hysterie, de low-carb dieet verbetert ook uw gezondheid op vele andere manieren:

 • Bloeddruk verbetert.
 • Kleine, dichte LDL (slecht) cholesterol naar beneden gaat.
 • Bloedsuiker de neiging om naar beneden op low-carb dieet te gaan.
 • Triglyceriden de neiging naar beneden te gaan.
 • HDL (het goede cholesterol) omhoog gaat.
 • Om het helemaal af te maken, low-carb diëten lijken net zo makkelijk als vetarme diëten te volgen zijn.

OVERZICHT

U kunt verwachten om veel gewicht te verliezen, maar het dependson de persoon hoe snel het zal gebeuren. Low-carb dieet ook het verbeteren van uw gezondheid op vele andere manieren.

U hoeft niet uit te hongeren om gewicht te verliezen

Als u een medische aandoening, overleg dan met uw arts voordat het aanbrengen van wijzigingen, omdat dit plan uw behoefte aan medicijnen kan verminderen.

Door het verminderen van koolhydraten en het verlagen van insulinespiegels, de hormonale omgeving te veranderen en maak je lichaam en de hersenen “willen” om gewicht te verliezen.

Dit leidt tot een drastische vermindering van eetlust en honger, het elimineren van de belangrijkste reden dat de meeste mensen niet met de conventionele gewichtsverlies methoden.

Dit is bewezen dat je verliezen tot 2-3 keer zo veel gewicht als een typische vetarm, calorie-dieet.

Een ander groot voordeel voor de ongeduldige mensen is dat de eerste daling in het water gewicht zo vroeg als de volgende ochtend kan leiden tot een groot verschil op de schaal.

Hier zijn een paar voorbeelden van low-carb maaltijden die eenvoudig, zijn heerlijk en kunnen worden bereid in minder dan 10 minuten: 7 Healthy Low-Carb Maaltijden in 10 minuten of minder.

Op dit plan kunt u lekker te eten totdat je vol en nog steeds verliezen een ton van vet. Welkom in het paradijs.